Dr Raketić odgovara na sva pitanja o MMR vakcini – od autizma do zaštite i uticaja antivaksera

Moja je preporuka da se dete pre svake vakcinacije, posebno što deca mogu da ne ispolje simptome kovida, podvrgnu detaljnom pregledu pedijatra. Mi radimo čak i kompletnu krvnu sliku (KKS) kako bismo bili apsolutno sigurni da je dete pre primanja redovne vakcine zdravo


Predavanje Dr Raketić o imunostimulaciji

U organizaciji kompanije 4U Pharma je 18.03. i 25.03.2021. održan webinar na temu jačanja imuniteta i roditeljstva. Predavanje Dr Raketić je bilo Značaj imunostimulacije u borbi protiv aktuelnih respiratornih infekcija 


HPV PANEL OBJAVA

Uvek kada su važni datumi setimo se brige o zdravlju. 4. mart je Međunarodni dan svesti o HP virusima.Pred nama su pitanja: Da li smo svesni vrednosti prevencije? Da li je sreća biti brži od bolesti? Ili je sreća u očuvanju zdravlja?


PREDAVANJE DR RAKETIĆ NA DANIMA TIRŠOVE

U okviru stručnog skupa Dani Univerzitetske dečje klinike, koje je održano u Sava centru, u petak 20. oktobra 2017. godine je Doc Dr sci med Nevenka Raketić održala zapaženo predavanje sa naslovom „Calmosine digestion – prirodno rešenje za infantilne kolike i druge digestivne smetnje“.


BRNU - RADIO S2

Uključenje naše dr Raketić u program Radio S2, tema je bolest ruku, nogu i usta (BRNU).


GOSTOVANJE NA RADIO BEOGRADU

Zašto sve više dece ima neku formu alergije? Kako ishrana mališana utiče na imunološki sistem? Zašto je dojenje beba u prvih šest meseci toliko važno? Kako se izboriti sa bolestima koje se stalno vraćaju?  Gošća "Zdravstvene tribine" emisije "U središtu pažnje"


ODRŽAN AKREDITOVAN MEDICINSKI SIMPOZIJUM „NOVINE U DIJABETOLOGIJI“

U Beogradu je 7. oktobra 2015. godine održan akreditovan medicinski simpozijum „Novine u dijabetologiji“, prvi skup ovakve vrste koji je organizovala Asocijacija privatnih zdravstenih ustanova i privatnih praksi Srbije.Asocijacija je okupila grupu renomiranih stručnjaka iz ove oblasti koji danas rade isključivo u privatnoj praksi.


Druženje i ćaskanje o pelenama

Koliko često menjati pelenu? Kada je vreme da se beba presvuče? Da li će biti suva cele noći? Ova pitanja muče skoro svaku novopečenu majku. Razgovori iz parkića juče su se preselili u prostorije New moment agencije, gde je Pampers organizovao druženje za pet zvezdica mama i stručnjaka, koji su predstavili novinu u proizvodima Pampersa, ali i davali odgovore na pitanja zainteresovanih roditelja.


Pampers Premium Care - zaštita sa 5 zvezdica

Kompanija Pampers uvek se izdvajala po svom odnosu prema svojim najmlađim i najslađim korisnicima,nega sa 5 zvezdica njihov je imperativ. Stalnim uvođenjem noviteta i unapređivanjem svog proizvoda sebi su obezbedili vodeće mesto na našem tržištu, a mamama i bebama sigurnost, spokoj i neprocenjivu pomoć naročito u prvim mesecima nakon rođenja bebe.


Stručnjaci i mame otkrivaju savršen recept za bebinu kožu

Stručnjaci potvrđuju uverenje mama da svež vazduh doprinosi poboljšanju bebine kože. Zbog toga je Pampers napravio Premium Care sa zaštitom kože od 5 zvezdica koje imaju mikro pore koje dišu za osećaj svežeg vazdha na bebinoj koži. Razvijen da vlažan vazduh ispušta napolje a svež vazduh unutra, Pampers Premium Care spoljni preklop koji diše sa mikroporama daje bebinoj koži u području pelena dobro okruženje za zdravlje kože.