Obaveštenje

Poštovani pacijenti i roditelji naših malih pacijenata,

Naša posvećenost radu je bila agilan proces u uslovima vanrednih zdravstvenih okolnosi u kojima smo zajedničkim trudom uspeli da nesmetano pružamo usluge u prevenciji i lečenju bolesti.
I ne samo to.

Kontinuitet našeg rada je sa vremenom prerastao u viziju da rastemo i da budemo tu za sve članove porodice a ne samo za najmlađe. I pored najdubljih uvida, nijedna vizija ne može da se ostvari bez aktivnog delovanja i zato smo tokom ovih izazovnih vremena radili na tome da našu viziju i ostvarimo.

Nastavili smo razvoj usluga i širenje delatnosti, zato nam je veliko zadovoljstvo da vas obavestimo da je Ordinacija iz pedijatrije Dr Raketić proširila delatnost i postala Poliklinika Dr Raketić.

Pored tri pedijatra sa dugogodišnjim iskustvom, novi članovi našeg tima su dva eminentna stručnjaka iz oblasti dermatovenerologije i interne medicine, kao i brojni vrhunski konsultanti iz svih oblasti medicine.
U Poliklinici Dr Raketić ćemo i dalje voditi brigu o zdravlju dece, ali sada i odraslih, pružajući kvalitetnu uslugu, u najkraćem roku i u prijatnom ambijentu.

Ono što nam nikad neće prestati da bude važno je individualan i topao pristup svakom pacijentu prema njegovim potrebama, ali od sada i da pružimo sve usluge na jednom mestu.

Svi znamo šta nam je nova normalnost oduzela ali nam je nešto i dala. Naučili smo da bolje čujemo, pre svega seba pa onda jedni druge, naučili smo da zaista slušamo. Od tog momenta sadržaj je postao važniji od forme i zato smo tu za vas i pažljivo ćemo vas saslušati. Brigu o zdravlju čitave porodice sada prepustite Poliklinici Dr Raketić jer smo mi „Zdravo lice Porodice“.

Doc dr sci. med. Nevenka Raketić, pedijatar i imunolog
Vlasnik i osnivač Poliklinike Dr Raketić - ZDRAVO LICE PORODICE

 « Nazad