• Pon - Pet: 08:00 - 20:00
  • Sub - Ned: 09:00 - 15:00
  • Rajka Mitića
  • (Banjički Venac) 28, Beograd

O nama - Poliklinika Dr Raketić

Dr NEVENKA RAKETIĆ

O poliklinici dr Raketić

Poliklinika Dr Raketić brine o zdravlju dece i odraslih, pružajući individualni pristup prilagođen potrebama svakog pacijenta. U prostoru naše poliklinike uvek će vas dočekati topla atmosfera u prijatnom ambijentu. Posvećenost svih članova našeg tima pre svega se ogleda u potrebi da vas pažljivo saslušamo, razumemo i pružimo osećaj sigurnosti i poverenja. Mi poštujemo vaše vreme, u odnosu na to pružićemo kvalitetnu uslugu u optimalnom i predviđenom intervalu.

Ordinacija iz pedijatrije Dr Raketić osnovana je 2012. godine, iz moje velike želje da primenim pozitivna iskustva iz rada u državnim institucijama na privatnu praksu. I ovaj početak je bio težak, ali istrajnim zalaganjem u nastojanju da pružimo usluge prema najvišim standardima, vremenom je prerastao u viziju da rastemo i da budemo tu za sve članove porodice a ne samo za najmlađe. Tako je 24.12.2020. godine osnovana Poliklinika Dr Raketić.

Naš tim trenutno čini 11 stalno zaposlenih članova, angažovanih u tri oblasti. U oblasti pedijatrije pored mene rade i dva pedijatra sa dugogodišnjim iskustvom - Dr Brana Racić i Dr Ana Gabrica. U delu Interna medicina radi eminentni stručnjak iz oblasti endokrinologije akademik Prof Dr sci med Predrag Đorđević. Iz oblasti dermatovenerologije svoja bogata iskustva u našu polikliniku prenosi Prim Dr Gorana Isailović. Vrhunskom pružanju usluga i organizaciji doprinosi četiri izrazito stručne i ljubazne medicinske sestre: Zorica Čolović, Željka Vidaković, Tanja Lukavac i Aleksandra Vukoičić. Menadžer poliklinike je Danka Gačić. Pored stalno zaposlenih, Poliklinika broji više od 75 konsultanata iz različitih oblasti koji se odnose na zdravlje dece i odraslih.

Pored toga, pružamo usluge prevencije i lečenja građana iz inostranstva, kao i stranih državljana sa boravkom u Srbiji. Poliklinika Dr Raketić neguje i bliske profesionalne odnose sa preko 10 ambasada u Beogradu, posebno sa ambasadama Francuske (Medicin Conseiller), Austrije (Vertrauensarztin), Nemačke (Kooperationsarzt), kao i sa ambasadom Švajcarske (Medical practitioner), čiji sam medicinski savetnik i lekar od poverenja.

Brigu o zdravlju vaših najdražih možete prepustiti Poliklinici Dr Raketić jer smo mi „Zdravo lice Porodice“.

Doc dr sci. med. Nevenka Raketić, pedijatar i imunolog
Vlasnik i osnivač Poliklinike Dr Raketić - ZDRAVO LICE PORODICE

Awesome Image