Predavanje Dr Tomić o novoj vakcini

Predavanje Dr Tomić o novoj vakcini

U okviru skupa koji je organizovao Sanofi Pasteur u Subotici 21. oktobra 2017. godine je Prim Dr Snežana Tomić održala izuzetno predavanje pod naslovom „Hexaxim – odmah spremna za upotrebu, već rastvorena 6 u 1 vakcina“. Dr Tomić je prezentovala novosti u vezi šestovalentne vakcine, koja će se do kraja godine pojaviti na našem tržištu.

Pročitaj više: Predavanje Dr Tomić o novoj vakcini

Predavanje Dr Raketić na Danima Tiršove

Predavanje Dr Raketić na Danima Tiršove

U okviru stručnog skupa Dani Univerzitetske dečje klinike, koje je održano u Sava centru, u petak 20. oktobra 2017. godine je Doc Dr sci med Nevenka Raketić održala zapaženo predavanje sa naslovom „Calmosine digestion – prirodno rešenje za infantilne kolike i druge digestivne smetnje“. Prisutni lekari su u toku sekcije „Akutni gastroenteritis i enterokolitis“ imali prilike da čuju prezentaciju Dr Raketić o novom prirodnom preparatu za lečenje grčeva kod beba.…

Pročitaj više: Predavanje Dr Raketić na Danima Tiršove

Gostovanje na Radio Beogradu

Gostovanje na Radio Beogradu

Zašto sve više dece ima neku formu alergije? Kako ishrana mališana utiče na imunološki sistem? Zašto je dojenje beba u prvih šest meseci toliko važno? Kako se izboriti sa bolestima koje se stalno vraćaju?  Gošća "Zdravstvene tribine" emisije "U središtu pažnje" 15.02.2016. godine je dr Nevenka Raketić, specijalista pedijatrije i imunologije. 

Urednik i voditelj je Ivana Pribićević.

 

Pročitaj više: Gostovanje na Radio Beogradu

Održan akreditovan medicinski simpozijum „Novine u dijabetologiji“

Održan akreditovan medicinski simpozijum „Novine u dijabetologiji“

U Beogradu je 7. oktobra 2015. godine održan akreditovan medicinski simpozijum „Novine u dijabetologiji“, prvi skup ovakve vrste koji je organizovala Asocijacija privatnih zdravstenih ustanova i privatnih praksi Srbije.
Asocijacija je okupila grupu renomiranih stručnjaka iz ove oblasti koji danas rade isključivo u privatnoj praksi, i o ovoj značajnoj temi svoja predavanja su održali:


1. Akademik prof.dr Predrag Đorđević: “Današnje mogućnosti prevencije tipa 2 Dijabetes melitusa-naša iskustva i…

Pročitaj više: Održan akreditovan medicinski simpozijum „Novine u dijabetologiji“

Stručnjaci i mame otkrivaju savršen recept za bebinu kožu

Stručnjaci i mame otkrivaju savršen recept za bebinu kožu

Stručnjaci potvrđuju uverenje mama da svež vazduh doprinosi poboljšanju bebine kože. Zbog toga je Pampers napravio Premium Care sa zaštitom kože od 5 zvezdica koje imaju mikro pore koje dišu za osećaj svežeg vazdha na bebinoj koži. Razvijen da vlažan vazduh ispušta napolje a svež vazduh unutra, Pampers Premium Care spoljni preklop koji diše sa mikroporama daje bebinoj koži u području pelena dobro okruženje za zdravlje kože.…

Pročitaj više: Stručnjaci i mame otkrivaju savršen recept za bebinu kožu

Tekstovi: Pedijatrijska ordinacija "Dr Raketić" Website by mzlaki logo Studio Mzlaki